preskoči na sadržaj

Industrijsko-obrtnička škola Slatina

Login
e-Dnevnik

Oglasna ploča
Priloženi dokumenti:
Pravilnik o kriterijima za izricanje pedagoskih mjera NN br 94 2015.pdf
Pravilnik - izleti interno procisceni tekst (1).pdf
UPUTE ZA IZRADBU ZAVRSNOGA RADA IOS Slatina.docx
PRIJAVNICA ZA OBRANU ZAVRSNOG RADA.docx
Pravilnik o evidenciji radnog vremena za radnike skolskih ustanova Narodne novine broj 144-11.pdf
Pravilnik o nacinu postupanja odgojno-obrazovnih radnika skolskih ustanova u poduzimanju mjera zastite prava ucenika te prijave svakog krsenja tih prava nadleznim tijelima Narodne novine.pdf
Pravilnik o pomocnicima u nastavi.pdf
Pravilnik o nacinima postupcima i elementima vrednovanja ucenika u osnovnoj i srednjoj skoli Narodne novine broj 112-10.pdf
Pravilnik o izmjenama i dopuni Pravilnika.pdf
Popis udzbenika za 1. razrede (2020).xlsx
Popis udzbenika za 2. razrede (2020).xlsx
Popis udzbenika za 3. razrede (2020).xlsx
Kalendar-skolske-godine-2020-2021-scaled.jpg
PRIJEDLOG LISTE ZA OGLASNU - SREDNJOSKOLSKA DEFICITARNA ZANIMANJA.doc
UP.03.3.1.04.-Odluka-o-financiranju-projekata RCK SLAVONIKA.pdf
Odluka o pocetku i zavrsetku nastavne godine, broju radnih dana i trajanju odmora ucenika srednjih skola za sk. god. 2020.-21..pdf
Odluka o izmjeni Odluke o pocetku i zavrsetku nastavne godine.pdf
Raspored informacija za roditelje za skolsku godinu 2020.docx
PRIJEDLOZI TEMA ZA ZAVRSNI RAD PO ZANIMANJIMA 2020-2021.pdf
Pravilnik o strucnoj spremi i pedagosko -psiholoskom obrazovanju nastavnika u srednjem skolstvu.docx
PRIVOLA-fotografiranje i snimanje.pdf
Protokol e-sigurnosti IOS Slatina.pdf
POPIS UCENIKA I MENTORA S ODABRANIM TEMAMA ZAVRSNIH RADOVA 2020-2021.doc
RCK Slavonika 5.1.pdf
Raspored zvonjenja 2021 2022.doc
Brojevi nastavnika 2021-22.doc
Kalendar sk.god. 2021-22.png

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2011.

Ukupno: 1256236
Ovaj tjedan: 978
Danas: 4
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
ETWINNING PROJEKT SLOW FOOD U INDUSTRIJSKO-OBRTNIČKOJ ŠKOLI SLATINA
Autor: Mladen Graovac, 26. 2. 2020.

U posljednjem polugodištu svog školovanja u našoj školi učenici razrednoga odjela 3. kuhar/ mehaničar poljoprivredne mehanizacije pridružili su se sa svojom nastavnicom Kuharstva Blaženkom Kovač i razrednicom i nastavnicom Hrvatskoga jezika Helenom Roštaš eTwinning projektu Slow Food.

Cilj je projekta, koji je započeo u siječnju ove godine te okuplja škole iz Poljske, Španjolske, Turske, Rumunjske, Italije i Hrvatske, promocija zdrave prehrane izrađene prema tradicionalnim recepturama od namirnica domaćega porijekla.

            Projektni zadatak za veljača bila je izrada loga projekta. Tog se zadatka prihvatio učenik zanimanja kuhar Mateo Perčić čiji je crtež objavljen na stranici projekta i u sljedećih nekoliko dana saznat ćemo je li prihvaćen za službeni logo. 

Helena Roštaš, prof. mentor






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju